·

Tutustu vuoden Asiakaspalvelijaan – Anissa Isabella Yagoub

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Anissa Isabella Yagoub, monikulttuurisen perheen lähtökohtien kasvatti ja tämän vuoden tituulerattu asiakaspalvelun ammattilainen.

Kerro verkkokauppa tarinasi – miten päädyit vekelle töihin?

Työskentelin esimiehenä toisella yrityksellä, kun Veke Vantaan avautuessa entinen esihenkilö otti minuun yhteyttä. En vielä tässä vaiheessa ollut tietoinen Vekestä, mutta tein taustatutkimusta ja näin yrityksessä paljon potentiaalia, joten päätinkin hypätä päätäpahkaa tuntemattomaan. Onneksi uskalsin, sillä Veke on tarjonnut minulle äärettömän paljon oppia monilta eri osa-alueilta.

Aloitin Vekellä myyjänä Vantaan myymälässä, mutta pian meillä avautui mahdollisuus monipuolistua myös noutopisteen asiakaspalveluun. Pääsinkin sitten tämän johdosta työskentelemään myymälässä myyjänä, sekä noutopisteen asiakaspalvelijana, ja noutopisteellä sain tehdä paljon töitä verkkokauppa-asiakkaiden kanssa.

Pian tästä yrityksen laajentuessa haettiin sisäisesti  työntekijöitä verkkokaupan asiakaspalveluun. Hain tätä paikkaa heti, sillä olin pitkään ollut kiinnostunut digitaalisesta maailmasta ja sen mahdollisuuksista. Ja eipä aikaakaan, kun pääsin työskentelemään verkkokauppaan. Aluksi työskentelin vielä noutopisteen ja verkkokaupan asiakaspalvelijana, mutta mielenkiintoni ja vahvuuksien tultua esiin pääsin siirtymään verkkokauppaan kokoaikaiseksi. Voisinkin sanoa, että olen Vekellä ollut aikamoinen multitaskaaja.

Mikä tekee sinusta Vuoden asiakaspalvelijan?

Yli kymmenen vuoden kokemukseni kaupan-alalla on tuonut mukanaan arvokkaan käsityksen asiakaskohtaamisista monissa eri ympäristöissä. Paineensietokykyni ja ongelmanratkaisutaidot sekä sammumaton palo kehittää itseäni ovat vahvuuksia, jotka ovat kehittyneet vuosien varrella, ja ne ovat olleet avainasemassa asiakaspalvelutehtävien menestyksellisessä hoidossa. Yhdessä nämä ominaisuudet muodostavat vankan perustan sille, miksi uskon voittaneeni vuoden asiakaspalvelijan tittelin.

Mikä on suurin intohimosi?

Suurin intohimoni on ehdottomasti matkustaminen ja uusien kulttuurien kokeminen. Rakastan tutkia maailmaa ja sukeltaa erilaisten tapojen syvyyksiin. Jokainen matka avaa uusia näkökulmia ja opettaa minulle arvokkaita asioita.

Matkustaminen on tapa laajentaa omaa maailmankuvaani ja ymmärrystäni erilaisista elämäntavoista. Jokainen matka, oli se sitten lyhyt tai pitkä, ruokkii joka kerta uteliaisuuttani ja innostustani löytää uusia kohteita ja kokea unohtumattomia seikkailuja eri puolilla maailmaa.

Mitä ihmiset eivät tiedä sinusta?

Vaikka olenkin puhelias ja sanavalmis kaveri, niin totuus on, että olen pohjimmiltani aina ollut enemmän tarkkailija. Saatan näyttää ulospäin suureleiseltä ja nauran myös kovin äänekkäästi, mutta todellisuudessa tarkkailen kokoajan ympäristöäni. Vaikka joskus näyttäisinkin rohkealta ja itsevarmalta, niin todellisuudessa jännitän usein todella paljon eri tilanteita, eritoten suuren yleisön edessä esiintymistä.