shoptalk – barcelona

3.-5.6

fira gran via, barcelona

Oletko miettinyt osallistuvasi Shoptalkiin kesäkuussa? Nyt voit tehdä sen erinomaisessa seurassa Digital Commerce Finlandin verkkokauppiasyhteisön kanssa. Tämä on erinomainen mahdollisuus yhdistää kansainvälinen verkostoituminen ja vertaissparraus verkkokauppayhteisön kanssa!

Shoptalk on verkkokaupoille, brändeille ja jälleenmyyjille tarkoitettu konferenssitapahtuma, jossa eurooppalaiset alan johtavat vähittäiskaupan ja brändien ammattilaiset kertovat oivalluksia alan kriittisiin kysymyksiin. Tutustu tapahtumaan tarkemmin täältä.

Milloin: 3.-5. kesäkuuta

Missä: Fira Gran Via, Barcelona

Liput: DCF-yhteisön jäsenet voivat ostaa lipun Shoptalkiin 15% alennuksella. Huomaathan, että liput on tarkoitettu verkkokauppiaille, brändeille ja jälleenmyyjille. Verkkokauppiaat voivat myös hakea ilmaisia lippuja Shoptalkiin, tarkempia ohjeita tästä Shoptalkin sivuilta.

Liity mukaan Whatsapp -ryhmään!

Kerämme Shoptalkiin lähtijät yhteiseen Whatsapp -ryhmään, jossa voimme tutustua etukäteen, sopia lennoista ja hotelleista, jakaa ravintolasuosituksia, keskustella Shoptalkiin liittyyvistä teemoista, tai vaikka sopia, missä tavataan lasillisilla. Ryhmä on tarkoitettu verkkokauppiaille, mutta palveluntarjoajat ja kumppanit pääsevät mukaan kumppanijäsenyyden kautta.

Voit liittyä ryhmään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@digitalcommerce.fi.

Jos olet verkkokauppias, kirjoita sähköpostiviestiin oma nimesi, yritys, titteli sekä puhelinnumero, niin voimme lisätä sinut mukaan ryhmään!

Jos haluat kumppaniksi, lähetä sähköpostiviesti samoilla tiedoilla, ja kerro meille halukkuudesta liittyä kumppanina matkaan!

Nähdään Barcelonassa!

Shoptalk audience

Agenda

Löydät tapahtuman puhujat ja aikataulun Shoptalkin verkkosivuilta!

Tervetuloa mukaan rakentamaan digitaalisen kaupan kilpailukykyä ja kasvua!